Image and video hosting by TinyPic

Musblack

hej

I går var vi hos Thea och Ella vi badade jätte-mycket. I dag var jag med Ida och Ellen hejdå

Äntligen!

Inatt sov jag och Matilda i lillstugan för första gången sen renoveringen, det var jättemysigt!:) Sen cyklade jag och mamma till Ivan. Jag skulle få prova rida i Annsofis nya western-sadel. Sadeln var skön men stigbyglarna var lite långa men det gick bra ändå :). Vi for och red i skogen och jag galopperade tre gånger. Det var varmt, soligt och mycket otäcka insekter. Så Ivan tyckte det var skönt att komma bort från flygfäna :P.Ivan var så snäll och det var första gången jag galopperat på honom :D. Nu börjar det regna. Hej då! :)

Jag vet int!!

Idag har jag varit och hälsat på några shettisar! Dom hade fyra föl :) Och ikväll ska några kompisar komma hit. Men nu regnar det ute. Så jag sitter och ser på tv.
Och på Torsdag ska vi hem tror jag . Men hejdå bloggläsare!

Ivan

Idag har Sara varit och hälsa på. Vi var hos Ivan. Det gick jättebra. Sen fortsate vi att måla klart i lillstugan. I natt ska jag och Matilda sova i den :D Godnatt!
Lovar att uppdatera imorron!! :)

hejB-)

Idag har vi byggt i gäst-stugan. Häromdagen dagen badade vi med Ivan i havet. Det var jättekul :D Ivan tyckte det var skönt. Men nu ska jag spika vidare HEJDÅ!

hej bloggen

Hoj bloggen :-) Förlåt att jag inte har bloggat på jäääättelänge! :-( Men iallafall så har Ivan varit på dressyrkurs i Fjälbyn i helgen. Det gick jättebra! Hon som red Ivan på kursen heter Ebba. Jag kommer nog inte blogga så mkt i sommar men i höst lovar jag att uppdatera mer! :-D Igår red mamma ut med Annsofi. Ivan var pigg :-) Idag ska jag och Matilda göra hyllor. Efter att vi har gjort klart hyllorna ska jag och Matilda ut och springa. Sen ska hela familjen luncha på Sillhällarna. Senare idag ska jag eller Matilda till Ivan. Men hejdå! :-P Ni kan få se en bild på mej och Ivan <3